Massage in je zwangerschap

Een massage is een moment van aandacht en tijd voor je zelf (en je ongeboren baby) Zijn in het NU. Door aanraking word je je bewust van je lichaam en hierdoor kan het contact met jezelf verdiepen. Het is een moment van ontspanning. Zowel voor jou als voor mij.

Vanaf 6 weken na de bevaling is een uitgebreide lichaamsmassage heel helend. Een bevalling maakt dat lichaam zich opent, na de bevalling staat alles in het teken van je baby. Je lichaam kan anders voelen, anders dan voor je zwanger werd. Deze massage helpt je Om je lichaam zoals het nu is weer te voelen, in al zijn heelheid. Het helpt je ontspannen.

Als je (net) bent bevallen pas ik de duur en intensiteit van de massage aan. In de eerste 6 weken kan een uitgebreide voet -en been massage helpen om je lichaam weer te gaan voelen en te ontspannen. Dit kan als je dit wil met je baby bij je.

wil je een afspraak inplannen?
mail naar info@helencornelissen.com

De massage is vooral gericht op ontspanning en verlichting. Van te voren bespreken we waar jouw behoefte ligt voor de massage.

Bij een massage kom ik bij je thuis en masseer ik je op je bed. Ik neem grote lakens en doeken mee. Je bent helemaal gehuld in de doeken en je ligt op je zij als je niet meer op je buik kan liggen. Ik masseer met een natuurlijke biologische olie die ik verwarm.

Het is fijn als de kamer waar ik je masseer comfortabel is van temperatuur. Wat ik van jou nodig heb zijn 2 handdoeken en 2 kleine kussentjes.

Duur van een algehele lichaamsmassage in je zwagerschap is 90 minuten en kost 90 euro.

Algehele massage na je bevalling, met een kort sluitingsritueel waar ik ruim 2,5 uur bij je ben vraag ik 120 euro.

Mail voor het maken van afspraak: info@helencornelissen.com