Massage in je zwangerschap

Een massage is een moment van aandacht en tijd voor je zelf (en je ongeboren baby) Zijn in het NU. Door aanraking word je je bewust van je lichaam en hierdoor kan het contact met jezelf verdiepen. Het is een moment van ontspanning. Zowel voor jou als voor mij.

wil je een afspraak inplannen?
mail naar info@helencornelissen.com

Zwangerschapsmassage is vooral gericht op ontspanning en verlichting. Van te voren bespreken we waar jouw behoefte ligt voor de massage.

Bij een massage kom ik bij je thuis en masseer ik je op je bed. Ik neem grote lakens en doeken mee. Je bent helemaal gehuld in de doeken en je ligt op je zij als je niet meer op je buik kan liggen. Ik masseer met een natuurlijke biologische olie die ik verwarm.

Als je (net) bent bevallen pas ik de duur en intensiteit van de massage aan. In de eerste 6 weken kan een uitgebreide voet -en been massage helpen om je lichaam weer te gaan voelen en te ontspannen. Dit kan als je dit wil met je baby bij je.

Het is fijn als de kamer waar ik je masseer comfortabel is van temperatuur. Wat ik van jou nodig heb zijn 2 handdoeken en 2 kleine kussentjes.

Duur van een algehele lichaamsmassage is 90 minuten en kost 70 euro. Een deelmassage behoort ook tot de mogelijkheden. Bij tarieven kan je zien welke mogelijkheden er zijn.

Mail voor het maken van afspraak: info@helencornelissen.com