praktische informatie retraite

Je gaat onderdompelen in: verschillende soorten vrouwen yoga, meditaties, mantra’s, ademwerk, gongbad met klankschaal, (kamp)vuur, cacao ceremonie, deelcirkel, rituelen voor vrouwen en vele andere ‘geschenken’.

De groepsdynamiek is altijd bewust afgestemd en je hebt een eigen ruime slaapkamer.

Naast alle programma onderdelen ook tijd en ruimte voor jezelf, om toe te komen aan de weldaad van ‘ont-moeten’, dieper ontspannen en wandelen in de direct omliggende bosrijke omgeving.

Met aandacht voor verdieping kan het waardevol zijn om samen met een van je ‘sisters’ te komen onderdompelen (moeder/ zus/ dochter/ vriendin).

Locatie is prachtig gelegen Meeuwenveen te Havelte (Drenthe).

Je retraite start op de vrijdag om 18:00 uur en we ronden op de zondag af om 17:00 uur.

Retraites zijn inclusief 2 overnachtingen, gebruik yoga mat, deken, meditatiekussen, sauna (optioneel)! (H)eerlijke, rijkgevulde, biologisch en ayurvedische ontbijtjes, lunches, diner, snacks, drankjes en verrassingen.

Je ontvangt een exclusief naslagwerk, inclusief alle recepten, voor thuis. Hierin staan alle behandelde onderdelen omschreven. Zodat jij tijdens jouw retraite van top tot teen toekomt aan het onderdompelen. En vooral niet druk hoeft te zijn, met je best doen, om alle inspiraties proberen te onthouden. Want je kunt ze voor de rest van je leven, altijd weer op je eigen gewenste moment nalezen, toepassen en op eigen wijze integreren.

voor meer informatie mail naar info@helencornelissen.com of www.maaikebevaltje.nl