Yoga in je zwangerschap

zwangerschapsyoga is een optimale ondersteuning voor je zwangerschap en goede voorbereiding op je bevalling. De yoga brengt balans tussen lichaam en geest.

aanmelden voor yogalessen?
mail naar info@helencornelissen.com

De lessen hebben een vaste opbouw. Dynamische yogaoefeningen samen met ademtechnieken en meditatie zijn vaste onderdelen in een les. De oefeningen ondersteunen en versterken je zwangere lichaam. Ze kunnen uitdagend en intensief zijn, maar ook ontspanning en verstilling brengen. Meditatie geeft ruimte om gedachten en emoties te observeren en los te laten. Met je ademhaling creëer je ontspanning.

Tijdens de lessen leer je in contact te zijn met je lichaam (en je baby). Je leert je gedachten observeren. Hierdoor creëer je bewustzijn van je lichaam en geest. Vanuit dit bewust ZIJN ben je in verbinding met wie je werkelijk bent.

Je hoeft niet ervaren te zijn met yoga of mediteren. Elke oefening doe je naar eigen kunnen en inzicht. Met wat je lichaam je op dat moment toestaat te doen. Om die reden kan je instromen op elk moment van je zwangerschap.

Ik ben gecertificeerd KRI yogadocent. Daarnaast heb ik meer dan 10 jaar ervaring als verloskundige. Met deze lessen help ik je de weg naar binnen te vinden en te vertrouwen op je eigen kracht en intuïtie.

lees hier meer over de lesopbouw en praktische informatie

Voor meer informatie neem contact op met info@helencornelissen.com