Draagdoeken en dragers

 

Het dragen van je baby is dé manier om in verbinding te zijn met je kind. Veel fysiek contact van ouders met hun kind is goed voor zowel de hechting als de mentale en fysieke ontwikkeling van je baby. Daarnaast is het ook gezellig en praktisch.

wil je een afspraak inplannen?
mail naar info@helencornelissen.com

Ik kan je helpen je kindje op een veilige en ergonomisch verantwoorde manier te dragen. Ik denk met je mee wat in jullie situatie het beste past. Een draagdoek of toch liever een kliksysteem. Ik heb een jarenlange ervaring met dragen en het geven van consulten. Ik ben gespecialiseerd in een gezonde hechting van ouders en hun kinderen.

Ik kom bij je thuis voor een privéconsult. Groepsconsulten of een presentatie over dragen en hechting kan ik ook voor je verzorgen. Als je twijfelt of het dragen van je baby in jullie situatie mogelijk is, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Ik heb een ruim assortiment aan doeken en dragers. Als ik bij je thuis kom neem ik de doeken en dragers mee. Met een draagpop oefenen we het dragen. Als je je zeker voelt oefenen we met je baby. Na een consult weet je hoe je veilig en ergonomisch verantwoord kan dragen. Je voelt je zelfverzekerd met het draagsysteem van jouw keuze.

Je mag laagdrempelig tegen een lage huurprijs een draagdoek of draagsysteem van je keuze lenen om thuis in alle rust uit te proberen.

Tarief voor een draagconsult van 1.5 uur is 70 euro

Mail voor het maken van afspraak: info@helencornelissen.com