Een goed gesprek

Voel je de behoefte je optimaal voor te bereiden om vanuit liefde en verbinding een goede start te maken? Wil je je voorbereiden op je bevalling en je kraamtijd? Heb je vragen over hoe je een gezonde hechting tussen jou en je baby kan waarborgen? Heb je in een eerdere zwangerschap ervaringen opgedaan en wil je nu onderzoeken hoe het anders kan? Wil je begeleiding na de geboorte? Een sparringpartner? Een luisterend oor? Praktische ondersteuning in woord en daad?

wil je meer informatie of een afspraak inplannen
mail naar info@helencornelissen.com

Met een goed gesprek kijk ik met je mee naar wat er nodig is voor jou. Dit kan zijn in je zwangerschap, bij een zwangerschapswens of juist na de bevalling.

Ik kan je helpen om balans te creĆ«ren tussen hoofd, hart en lichaam. Ik ben een bron van kennis, informatie en praktische ondersteuning. Voor jou, je partner en je gezin. Jij bent het centrum van jouw leven. Ik luister naar jouw en jullie wensen. Ik ondersteun en respecteer deze. Te allen tijde.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen neem vrijblijvend contact met mij op. Samen stellen wij je ideale begeleiding samen. Mijn wens is dat iedere moeder zich gehoord en gesteund voelt.

Tarief voor een goed gesprek van 1 uur is 70 euro.

Mail voor het maken van afspraak: info@helencornelissen.com