Winkel Kundaliniyoga

Op deze pagina, kan je je opgeven en betalen voor de kundaliniyoga lessen die je wil volgen. Er zijn diverse abbonnementen.

Kijk hier voor meer informatie over de geldende tarieven voor yoga in je zwangerschap en andere begeleiding die ik kan bieden.

Het yogaseizoen is gekoppeld aan de schoolvakanties van regio midden Nederland. Het seizoen start de eerste week na de zomervakantie en loopt tot aan de kerstvakantie. De lessen starten weer na de kerstvakantie tot aan de zomervakantie. Tijdens de schoolvakanties is er geen les. De tarieven worden aangepast aan het aantal weken dat er effectief les gegeven wordt.

Huidig seizoen loopt van 22 augustus 2022 tot en met 23 december 2022. Dit zijn 17 weken

Wekelijkse les-abbonnement   221 euro
Elke week live les van 90 minuten Bij het afrekenen kanje je dag van voorkeur opgeven. Kan je een keer niet  dan kan je in overleg de les op een ander moment inhalen, of de opname van de online les ontvangen
Onbeperkt-abbonnement   289 euro 
naar behoefte onbeperkt deelnemen aan de diverse lessen die gegeven worden. Inclusief de online les en de opname van de online les
Online-abbonnement- wekelijks online  170 euro
wekelijks online les van 60 minuten. Een frisse start van de dag.  De les wordt via zoom gegven. voorafgaand aan de les wordt de link gedeeld
Drie keer kennismaken    25 euro
De ervaring leert dat elke les een andere ervaring brengt. De eerste les is alles nieuw en onbekend. Door drie lessen volgen geef je jezelf te kans werkelijk te ervaren wat de kundaliniyoga je kan brengen.
Losse les 15 euro

Alle tarieven die zijn inclusief 9% BTW. Online les en de lessen voor zwangeren zijn inclusief 21% BTW

Kies je voor een wekelijks abbonnement dat betaal je 13 euro per les. Later instromen is mogelijk dan betaal je voor de resterende lessen. Studenten, minima en een 2e persoon uit hetzelde gezin krijgen 25% korting.

Wanneer je een les mist kan je in overleg op een ander moment de les inhalen. Je kan dan ook een opname van de online les ontvangen zodat je thuis op je eigen moment de les kan volgen.

Heb je vragen over de tarieven, mogelijkheden van instromen, mogelijkheden van gespreide betaling of de mogelijke korting waar je voor in aanmerking komt. Neem dan vrijblijvend contact op. info@helencornelissen.com

Toont alle 5 resultaten